Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2013 17:42 - Джобния фюрер и историята
Автор: antonov Категория: Политика   
Прочетен: 1813 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Д жобното фюрерче имаше УНИКАЛЕН ШАНС да се утвърди като национално-отговорен лидер, но го пропиля. Пропиля го защото някой му плати добре, та да може да се разхожда с младо гадже....пардон - Гаджева по 5* хотели и да бъде поне 5 минути някакъв фактор в родната ни политика. Истината е, че БЛАГОДАРЕНИЕ на така наречените патриоти в момента имаме правителство на комунисти, турци и псевдонационалисти. Това е! Всичко останало е "бошлаф" - както биха се изразили коалиционните ви партньори. Ясно е, че Сидероглу "държеше ключовете" на този парламент. Ако той беше поискал, можеше да се отиде веднага на предсрочни избори, можеше да се състави правителство - както и стана. Няма лошо! Разбираемо е, че Сидероглу се страхува от избори защото малко вероятно е да постигне същия резултат, а много по-вероятно е в парламента да влязат и други формации, като по този начин Атака ще се превърне в ненужна партия. Това "ние си го знаеме и джокер ни не требе", но защо аджеба, трябваше да се дава подкрепа БЕЗУСЛОВНО??? Нали в изборната нощ, същото човече ни уверяваше, че НЯМА ДА ПОДКРЕПИ правителство което откаже да изпълнява "Планът Сидеров".
Къде е сега този план? Да чухте Орешарски да говори нещо за 1000 лв. минимална заплата......? Или пък за национализация на ЕРП-тата? А за новините по турси език или за членството на Анкара в ЕС?
НИЩО! Той щял да бъде балансьор. Глупости на търкалета. Ролята му на фактор приключи в момента в който постави картата си и подсигури кворум на турско-комунистическата олигархия, и когато с негласуването си подкрепи ДИРЕКТНО правителството на Орешарски.
Сега ще си носи ИБРИКА! Както някои са избрали да си носят кръста цял живот, така и Волен е призван за ибрикчия.
Защото в днешно време ибрикчийството не е професия, а призвание!



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: antonov
Категория: Политика
Прочетен: 209238
Постинги: 57
Коментари: 133
Гласове: 274
Архив