Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2009 12:16 - Котуошо,помагай!
Автор: antonov Категория: Политика   
Прочетен: 1936 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.04.2009 12:28


 Тия дни се  разбра ,че  31  от  новите  депутати  ще  бъдат  избирани  "мажоритарно". Тука можем да споменем,че БСП и ДПС с този ход се опитват да прецакат другарчетата си.Но дали е така?Че от този ход ДПС ще спечели е 100% сигурно.Кърджали, Разград, Търговище а защо не и Силистра,Шумен и Бургас са си 3 до 6 мандата повече за туроператорите от азиатски произход.

Няма да се изненадам ако БСП не спечели нито еднин "мажоритарен" мандат.На какво в случая ще разчита БСП.Факта,че в "традиционна" крепост на БСП като Берковица общинските съветници  от  БСП за ДВА пъти по-малко от предишния мандат говори на каква народна "любов" се радва БСП в момента.Любителя на високоалкохолни напитки Радичков умря.Кой сега ще спечели за БСП мадат и после ще го отстъпи??

 Надеждата  е  една:ГЕРБ  да  издигне  за  мажоритарен  кандидат  Искра  Фидосова. Ако Искра Фидосова е кандидата на ГЕРБ,БСП  може да не се тревожи за спечелва- нетона Монтанската квота.Защо?Защото Искра  е нотариус и малко прилича на една героиня от "Мъпет шоу" дето името и започва с "П" и завършва на "И".Ако  прибавим и напъните на въпросната  госпожа  да  "понаправи"  някои  нещица  в  парк "Монтенези- ум"  ще стане ясно що шансовете и да бие кандидата на БСП клонят към нула.Народа не обича нотариусите.Еле па "пълничките"  нотариуси с апетит не само към тортите но и към общински дадености.

 Ако ББ иска да спечели в Монтана и държи този някой да е по-якичък ,що не вземе да викне Котуошо от Япония.Проблема е ,че Котуошо няма да даде пари за да стане депу- тат а ще иска.Значи ГЕРБ дава на сумиста.Той  печели  и си се  връща  в  Япония.А  сле- ващия от листата става депутат и въстановява сумата.И всички са доволни.

П.С.Ако някоя партия покани Котуошо,нека да бъдат така добри да ми изплатят хонорар за професионалния съвет.



Тагове:   ДПС,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: antonov
Категория: Политика
Прочетен: 209241
Постинги: 57
Коментари: 133
Гласове: 274
Архив